duminică, 20 septembrie 2015

Bigudiurile Remington

Bigudiurile  termice Remington Fast Curls,sunt ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp si iata ca intr-un final le-am primit cadou:)  Ca sa  va faceti o idee mai intii  sa va povestesc putin,asadar primul meu ondulator de par a fost cel mai simplu de 15 lei,accesibil dar si ardea bine parul..am dat cautare pe google,ca na, poate gasesc...si iata:
 Imaginea am preluat-o de pe un site intimplator,asa arata primul meu ondulator de par.Apoi ondulatorul a cedat. In fine,am trecut la bigudiuri care se fierb,umblam cu cratita prin casa, imi doream par ondulat si imi si frigeam degetele cind le scoteam din apa clocotita,sa nu fiu ipocrita le mai am si acum,toate de aceeasi dimensiune,deci poate le daruiesc cuiva?! Dar,cind pur intimplator am intrat pe siteul celor de la Remington,am descoperit ca aveau si bigudiuri,mi le doream nespus de mult dar costau binisor si nu ma incumetam sa le cumpar.Acum ca le am, imi permit uneori sa ma rasfat ,fie si fara motiv,imi lasa parul de zici ca e facut ca la coafor,isi merita banii din plin si imi place sa le aplic ori de cite ori vreau sa ma simt eleganta sau pur si simplu sa trec de la banalul par drept,de ce zic banal,pentru ca parul meu fara placa este usor drept si cu placa nu stau mai mult de 10 minute sa -l aranjez.Manualul bigudiurilor adreseaza un scurt mesaj chiar la inceputul citirii acestuia: Va multumim ca ati achizionat noul dumneavoastra produs Remington. Respectiv raspunsul meu este ca  cea care le spune multumesc sunt eu ,deoarece imi faciliteaza procesul de coafare si mai cistig si timp care este foarte pretios.
Descriere si sfaturi de folosire:
Vrei bucle perfecte dar ti-e greu sa folosesti bigudiurile clasice? Fast Curls iti ofera 20 de bigudiuri cu marimi variabile si doua sisteme diferite de prindere, pentru ca tu sa il alegi pe cel convenabil pentru tine! Se incalzesc in doar cateva minute si datorita miezului de ceara se mentin calde pentru mai mult timp. Nu iti vor strica parul deoarece sunt prevazute cu invelis ceramic cu turmalina!
Asa e,invelisul de catifea a bigudiurilor nu permite arderea parului si mare atentie,inainte de a le aplica nu aveti voie sa folositi produse de styling,,dar nici nu cred ca e nevoie deoarece dupa ce le scoateti puteti pulveriza cu un fixativ care sa mentina buclele pentru cit mai mult timp posibil.



Specificatii Trusa bigudiuri electrice incalzite Remington Fast Curls KF40E

  • 20 bigudiuri catifea cu prindere usoara
  • Clipsuri cu pornire rapida incorporate
  • Putere: 420W
  • Bigudiuri de 3 marimi: 4 mici (20 mm), 10 medii (25 mm), 6 mari (30 mm)
  • Exclusiv miez de ceara pentru pastrarea caldurii si ondulare de durata mai lunga
  • Bigudiuri cu invelis ceramic cu turmalina pentru alunecare usoara a firului de par
  • Conditionare ionica cu efect anti static
  • Incalzire rapida
  • Indicator luminos pornit
  • Clipsuri cu prindere rapida
  • Capete reci
  • Indicator luminos gata de utilizare
  • Dimensiuni cutie: 223 x 250 x 145
  • Greutate pachet: 1594 g
  • Garantie: 36 luni.
Dupa cum am mai scris intr-o postare,consider ca un produs de calitate  trebuie sa aiba o garantie mare.Chiar si producatorul fiind  sigur ca brandul nu este ditamai rahat piata centrala nu se va teme sa dea o garantie pe masura.Eu le las sa se incalzeasca 15 min astfel ca sa fiu sigura ca sunt numai bune pentru aplicare,dupa care deschid capacul caserolei si le las juma de minut ..apoi le rulez frumos pe par,in interior cum am vazut ca face coafeza mea cu placa de ondulat si  pe unde am mai tras cu ochiul pe youtube.Prefer sa rulez pe suvite subtiri,astfel buclele ies mai delicate,respectiv aspectul este unul ingrijit.Dupa ce am terminat de rulat,deconectez unitatea de la priza si inchid capacul.Apoi imi vad frumos de ale mele pentru inca jumatate de ora si vreau sa zic ca nu incomodeaza absolut,nu trebuie sa dorm cu ele pe cap asa cum pateam cu celelalte care se fierbeau.Sunt foarte utile  si usor de aplicat.La aplicare am uitat sa va zic ca poseda si niste clipsuri lejere, care nu fac decit sa asigure bigudiul ca va sta pe par neclatinind-u-se  ca barca in mijlocul marii.Iata cum arat dupa 30 min de stat cu ele in par ..la final Pulverizez cu Fixativ Black Extra Strong (important ca nu imbicseste parul cum fac multe alte produse), astfel se va mentine moolt timp



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu